Logo All Text Power

Wat

Zoekt u hulp op het gebied van teksten, vertalingen en/of PowerPoint? Wilt u uw boodschap communiceren door middel van een animatie? Of wilt u lesmateriaal laten ontwikkelen of aanpassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft niet eindeloos te zitten tobben; All Text Power maakt die gelikte PowerPointpresentatie wel voor u. Houdt u niet zo van flitsend? Ook geen probleem. Wat wij voor u maken, sluit exact aan bij uw boodschap, uw doelgroep en uw uitstraling.

Vindt u het moeilijk uw verhaal om te zetten naar een presentatie in PowerPoint? Stuur het ons en wij visualiseren het in PowerPoint. Of heeft u zelf al iets gemaakt maar bent u daar eigenlijk niet zo tevreden over? Stuur maar door en wij perfectioneren het. Maar misschien wilt u het toch liever zelf kunnen? All Text Power geeft in-company PowerPointtrainingen op maat voor alle doelgroepen en over alle onderwerpen.

All Text Power is daarnaast gespecialiseerd in teksten. Moet er een interview afgenomen worden, een webtekst, folder of artikel geschreven worden, een rapport gemaakt, een tekst geredigeerd? Wij nemen het u uit handen. Ook voor uw Engelstalige communicatie zijn wij beschikbaar. Uw folder ook in het Engels, of die Engelstalige folder vertalen naar het Nederlands? Geen probleem.

Met een animatiefilmpje brengt u uw boodschap helder een aansprekend voor het voetlicht. Kijk maar eens op http://youtu.be/G2uM6RocAdc of op http://youtu.be/pkAN09BvrQk.Ook zo'n filmpje? Laat het ons weten!

All Text Power werkt naast dit alles ook aan het ontwikkelen of aanpassen van lesmateriaal.

Hester de Roo - Marktplaats/eBay

“Ik heb in verschillende projecten met Sandra samengewerkt (bij Sanoma Uitgevers en Marktplaats/eBay). Sandra levert uitstekend werk. Ze is erg snel, accuraat en flexibel en ze is door haar achtergrond heel breed inzetbaar. Ik heb naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van haar diensten als tekstschrijfster, vertaalster en powerpointexpert. Haar professionaliteit en persoonlijkheid maken haar een prettig persoon om mee samen te werken.” January 13, 2010